Malin Carlberg

Välkommen till vissångerskan Malin Carlberg

Per Thelander, präst i Båstad-Östra Karups församling.
” Du har säkert hört det förut: intensitet, närvaro, driv och flow i en formidabel jazzröst, som en mix av Edith Piaf, Billie Holliday och Melody Gardot, men ändå så enormt personlig och unik. Så visst njöt jag i lördags!

 

Artistinfo

De senaste åren har Malin Carlbergs passion för visor, jazz och blues stått i full blom. Malin tillhör de konstnärer som berör oss en bit innanför huden. Malin Carlberg har uppträtt i vitt skilda miljöer som konsertsalar, i kyrkor och på festivaler. Malin gör egna soloprogram samt sjunger och spelar på bröllop, vid dop och på begravningar, profant som sakralt. När hon samarbetar med andra musiker bjuds det på extra franska örhängen, jazzpärlor samt blues. Hon har samarbetat med bland andra violinisten och kompositören Stefan Pöntinen, konstnären Sten-Ove Persson, sångaren, gitarristen & låtskrivaren Charles Jäderberg, pianisten Helmut Bisztron och med New Orleans bandet Hallavara Stompers. Under årens lopp har hon inspirerats, musicerat och studerat i Stockholm, Genève, London, Paris, Berlin, New York och Malmö. 

Konsertinfo

Sång till tröst och glädje. Här sjunger Malin Carlberg till eget pianoackompanjemang och spelar även tvärflöjt. Repertoaren består av svenska visor, chansons, jazz & bluesballader. Repertoaren utvecklas löpande och följer livets såväl som årstidernas växlingar.